Overbeeke Horseprofessionals, training, clinics, lessen en coaching

"Voor een meewerkend, betrouwbaar en fysiek ontwikkeld paard"

Wil jij ook een paard dat fijn is in de omgang, gemakkelijk is de communicatie en goed in zijn lijf zit? Een paard waarmee je zonder problemen mee naar buiten kan, dat makkelijk op de trailer gaat en niet bang is in een vreemde omgeving?

Kijk bij aanbod wat je bij ons kunt leren om je droom met jouw paard te verwezelijken. We zien je graag in een les of clinic. We kunnen ook jouw paard trainen of inrijden.

Lees wat onze klanten schrijven ⇒


E-book over horsemanship!

Partners voor het Leven is een onderhoudend boek geworden over wat elke paardenliefhebber zou moeten weten over horsemanship. In vlot leesbare stijl geven we een helder beeld van wat de basis is voor alles wat je doet met je paard. We gaan in op de natuur van het paard, de consequenties daarvan voor de ruiter, karaktertypen van paarden, suggesties voor training en voorbeelden van oefeningen. De praktische informatie wordt gelardeerd met treffende en grappige anecdotes uit onze ervaring.

Download gratis de eerste drie hoofdstukken. Klik hier.

Wil je meteen het hele boek (112 pag.) maak dan €15 over op rekening 1576.81.742 t.n.v. Overbeeke en de Weert o.v.v. van "E-book" en ga naar de contactpagina waar je laat weten dat je het geld hebt overgemaakt. Wij sturen je dan per ommegaande de link.